Saturday, May 24, 2008

Lördagsmorgonpromenad


På lördagar är det "Farmers Market" i Waverly. Det är ett område som man inte gärna besöker efter mörkrets inbrott. Men på lördagsmorgnar, året runt, kan man promenera dit och shoppa diverse lokalproducerade grönsaker, rotfrukter, bär och frukt allt efter säsong, bröd utan konserveringsmedel*, blommor och en del annat. Idag blev det rabarber, sparris, spenat, kaffe och surdegsbröd. Och kameran fick också följa med på promenaden. Även om jag mötte två personer , helt okända, som uttryckte sin oro över risken för att få den stulen om man bär den öppet i det området. Och så diskuterade jag snus med killen som sålde kaffe till mig.

Och så kan man ju förundras över färgvalen som en del människor gör. Här tänker vi olika kan man säga. Och nej, vädret är det inte något större fel på faktiskt. Det var alldeles lagom varmt vid 8.15.

*Bröd utan konserveringsmedel är så ovanligt här att de skickar med en fryspåsar och omständliga förmaningar om att frysa det man inte tänker äta upp de närmaste tre dagarna...

2 comments:

Anonymous said...

Vad kom ni fram till om snuset?

Undrar Storebror Håkan

Maria Abrahamsson said...

Vi var mycket eniga om att snus inte är något som man behöver i sitt liv...