Monday, June 02, 2008

(förhoppningsvis) Onödig information

1. Även om du fightas med korkade insekter när du är ute springer är det klokt att även behålla viss uppmärksamhet på sådant som kan sticka ut från trädgårdar. Att springa rakt in i en rosenbuske är inte skönt, även om det går sakta och man bär långärmat.

2. Det har kommit till min kännedom att den förra posten orsakat vissa frågetecken hos delar av bekantskapskretsen. Därför kommer här ett klargörande. Mitt civilstånd är oförändrat (och samma som det varit i nästan två år nu). Det finns för tillfället heller inga tecken på att det skulle komma att ske förändringar på den punkten inom överskådlig framtid. Mer spännande
än så var det inte med den saken.

3. Sista och utan tvivel viktigaste punkten är förhoppningsvis onödig eftersom ni väl redan vet om det och gör vad ni kan för att stoppa det!? Men om inte; om ca två veckor ska riksdagen fatta beslut om FRA-förslaget. som kommer göra Sverige till en stat med ett övervakningssystem värdigt vilken kommunistdiktatur som helst. Mer om saken kan man tex läsa här. Så, ring, skriv, maila,vilken annan kommunikationsform som helst som ni gillar, till era lokala riksdagsledamöter och ifrågasätt tokstolleriet. Och om de svarar saker som "Jag tänker rösta ja men är inte så insatt i frågan" föreslår jag att ni 1) förklarar för dem att det ingår i deras uppdrag att vara insatta i frågan innan de röstar och 2) att ni förklarar för dem vad förslaget går ut på och ber dem förklara HUR de kan försvara detta.