Saturday, July 24, 2010

Musiksmak och nyhetstorka

Empiriska studier har visat att "min" laser definitivt har en egen musiksmak. Den uppskattar sådant som In Flames, At the Gates och Neverstore. Framför allt visar den tydligt att den inte alls uppskattar när illasinnade kollegor byter musik till sådant som brukar kallas för "lättsam pop". Man får tillstå att den har ganska god musiksmak.

I övrigt kan man konstatera att det råder nyhetstorka. Något annat kan inte förklara det faktum att ekot igår gjorde ett flera minuter långt inslag om nya säkerhetsrutiner på orienteringens femdagars, eller det faktum att GP idag presterade en ledarartikel som handlar om fotboll men som inte direkt mynnar ut i något alls.

I övrigt skulle det vara väldigt skönt om den här förkylningen kunde ge med sig, för jag börjar bli väldigt trött på att hosta, och att vara så trött hela tiden...

2 comments:

chall said...

hoppas att du kan få lite frskhet och att din semester blir skön!! Lycka till med resan över atlanten. Själv ska jag ta tag i den där artikeln...(uppskjutning och förnekelse verkar inte få den skriven - duh. jag har trott att jag har haft sommarlov på helgerna här borta men glömt att det har man ju inte i usa...)

förresten, kanske skulle du kunna svara på lite frågor om framtiden rent generellt (och flyttandet över från USA till Gbg) via mejl framöver? jag har lite funderingar om det här livet som man lever ;)

Maria Abrahamsson said...

Tack! Självklart svarar jag på frågor så gott jag kan, bara skriv du! Lycka till med artikeln, själv har jag lyckats att (högts tillfälligt men ändå) få bort 3 av 5 från att-göra-listan...