Friday, March 04, 2011

Ologiskt?

Saker jag inte förstår:

#1. Folk som orkar vara mycket, mycket, mycket arga över Northugs "hån" i herrstafetten i skid-VM, men som inte är det minsta upprörda över att Khadaffis* framfart i Libyen.

#2. Orienterare som springer intervaller på cykelbanor och skäller ut cyklisterna som cyklar på samma cykelbanor för att de "är i vägen".

4 comments:

chall said...

"Alla bara tänker på sig, det är bara jag som tänker på mig" attityden?

Jag kan inte förstå skidvm känslorna, jag menar - Norge har väl ändå vunnit nästan jämt?! Dom har väl bättre åkare och vallare, inte mer än så.

Själv har jag ägnat mig åt att diskutera sambandet mellan "lärarna i vissa delstater blir uppsagds för att det inte finns pengar" och "USA borde åka till Libyen och bomba". Intressant nog är dom inte länkade - eftersom det första är ett "delstatsproblem" och det andra är "federala pengar". Jag undrade lite smått om dom visste notan för ett bombplan.... men men... livet är förunderligt ibland ;)

Anonymous said...

Hej hej
känner igen båda sakerna. Vad gäller nr2 har jag själv råkat ut för att nästan bli nersprungen på en kombinerad cykel och gångbana av... intervalltränande orienterare. De fick inte tillräckligt fäste i min jacka så jag lyckades hålla ballansen :) .

/Anki

Maria Abrahamsson said...

Chall: Misstänker att amerikaner och svenskar kanske tänker lite olika på "ditt" diskussionsämne...

Anki: Tur att du cyklar fortare än de springer :)

Anonymous said...

Jag gick och så långt åt sidan det gick utan att vara ute i gräset. Hade jag varit pensionär så hade jag fått en hjärtattack.