Thursday, September 13, 2007

Pa plats

For tillfallet utan svenskt tangentbord. Allt val men mycket nytt att tanka pa, som att hitta nagonstans att bo. Nar det och diverse andra saker ar fixade kommer det att dyka upp massor av spaningar har, jag lovar!

6 comments:

Alice said...

Vad spännande!
Det är någor speciellt med början. En känsla att allt möjligt kan hända. En känsla av att man inte har gjort några misstag än. Roligt

Lycka till

Anonymous said...

Jo, jag undrade hur det är att jobba som kemist ?? är det roligt för jag gillar kemi för att där stämmer allt och inget kan ändras.
jag gillar när allting har en lag.


men varför föredrar du centralpartiet? vad är det du gillar med pariet?

Maria Abrahamsson said...

Hej Fredrick, tja att jobba som kemist ar kul, i alla fall om du fragar mig :-) Exakt vad man gor beror beror ju pa vilken sorts kemist man ar och vad man haller pa med. Sjalv forskar jag ju och det innebar ju att jag forsoker ta reda pa hur saker hanger ihop, formulera nya sammanhang, testa hypoteser och ibland kanske tom formulera nya lagar... Roligt, spannande och utvecklande!

Och centerpartiet: For att jag tror pa individualism och gemenskap kombinerat med ett starkt miljoengagemang. Och for att centerpartiet numera ar det mest liberala av de svenska partierna.

Vem ar du?
/Maria

Per Ahlström said...
This comment has been removed by the author.
Per Ahlström said...

Skönt att höra att du kommit fram!

Förväntar mig att nästa gång du sätter din fot i Sverige så blir det för att gå på fest i Blå hallen i mitten av december ;)

Lycka till,
KalmarCenterPer

Maria Abrahamsson said...

Tack! Misstanker dock att jag kommer att komma hem till Sverige av andra anledningar an bla hallen...